Aerosoft Airbus

Discussions and general chat

Moderator: RussDirks

Post Reply
chrisal
Posts: 5
Joined: Sat Dec 09, 2006 2:30 am

Aerosoft Airbus

Post by chrisal » Thu Jul 26, 2018 5:11 pm

Hi
The new Aerosoft Airbus is installed with the new recommended P3D method. i.e. Not in the main P3D directory but pointed to with the P3D Add-ons system.
So FSforce is not detecting it as a valid aircraft.
Is there some way I can get FSForce to recognise it?
Cheers
Chris

RussDirks
Site Admin
Posts: 653
Joined: Sat Sep 13, 2003 1:18 pm
Location: Chilliwack, Canada

Re: Aerosoft Airbus

Post by RussDirks » Thu Jul 26, 2018 11:03 pm

Yes, FS Force can recognize those aircraft if you make special entries in the fsforce.cfg file. Check out Appendix C in http://www.fs-force.com/help2/getting_started.htm
Russel Dirks
Forum Moderator

Post Reply