Search found 11 matches

by rgerdes
Wed Apr 15, 2020 8:46 am
Forum: General Discussion
Topic: P3D v5
Replies: 8
Views: 14590

P3D v5

Any plans to update for P3Dv5?
Thanks,
Bob
by rgerdes
Sat Feb 17, 2018 5:01 am
Forum: General Discussion
Topic: problem with atc in p3d4.2
Replies: 2
Views: 11114

Re: problem with atc in p3d4.2

Sorry Russ, Turns out because I only installed the 4.2 client there was something about my 4.1 default start location that 4.2 didn't like. After I deleted it and re-saved after loading the p3d default all is good. It takes about 2 minutes to reload any new test scenarios, so takes awhile to figure ...
by rgerdes
Sat Feb 17, 2018 2:33 am
Forum: General Discussion
Topic: problem with atc in p3d4.2
Replies: 2
Views: 11114

problem with atc in p3d4.2

Hi Russ, This is a weird one. I 'm having a problem with the atc window being greyed out and inoperative in the new p3d v 4.2. I have narrowed it down to maybe a conflict with the fs force dll. If I don't launch fs force at start up the atc works. Anything you can think of that might be causing this...
by rgerdes
Thu Aug 31, 2017 1:14 am
Forum: General Discussion
Topic: I broke auto start in p3d v4
Replies: 7
Views: 18379

Re: I broke auto start in p3d v4

I decided to go back to a restore point (FS-Force wasn't the only thing that was broke :) ) before I mucked everything up and It works now....
Not the first time restore has saved my butt....
Thanks,
Bob
by rgerdes
Wed Aug 30, 2017 5:41 am
Forum: General Discussion
Topic: I broke auto start in p3d v4
Replies: 7
Views: 18379

Re: I broke auto start in p3d v4

One more
by rgerdes
Wed Aug 30, 2017 5:34 am
Forum: General Discussion
Topic: I broke auto start in p3d v4
Replies: 7
Views: 18379

Re: I broke auto start in p3d v4

As requested:
by rgerdes
Wed Aug 30, 2017 3:33 am
Forum: General Discussion
Topic: I broke auto start in p3d v4
Replies: 7
Views: 18379

Re: I broke auto start in p3d v4

Tried both and no luck - still have to start fs-force from the drop down menu...
Thank's,
Bob
by rgerdes
Wed Aug 30, 2017 12:51 am
Forum: General Discussion
Topic: I broke auto start in p3d v4
Replies: 7
Views: 18379

I broke auto start in p3d v4

I had to reinstall p3d v4 and fs force (latest version) and now auto launch works but it is not started when I start the sim - I have to start fs force with the drop down add on menu.
probably a screwed up *.xml file ? but I can't figure it out...
Help please :?

Bob
by rgerdes
Mon Apr 16, 2007 9:46 am
Forum: General Discussion
Topic: No trim gauge in VC only aircraft
Replies: 8
Views: 21448

Hi Russ,

I did read the docs about the trim system and did notice that the plane was trimming out even when using the FSForce trim. :)

Too bad that the FSForce trim can't patch into the
aerosoft trim gauge as a visual to replace the fsforce gauge.

Cheers, Bob
by rgerdes
Sat Apr 14, 2007 1:21 pm
Forum: General Discussion
Topic: No trim gauge in VC only aircraft
Replies: 8
Views: 21448

Hi Russ, I managed to get rid of the message by unchecking the option for the trim message - I can live without it. I did try adding the section to the Panel.cfg but no go. I did notice that when enabling the FSForce trim option the BeaverX trim wheel is no longer operating when in the air (works on...
by rgerdes
Thu Apr 12, 2007 12:07 pm
Forum: General Discussion
Topic: No trim gauge in VC only aircraft
Replies: 8
Views: 21448

Hi Russ,

Anything new on this topic?
I just got the Aerosoft Beaver X and of course no trim gauge installed by FSForce.
Any way to stop the message telling me there is no trim gauge if we can't get it installed?

Thanks, Bob